Semih Özsoy: Geceye yakışmayan hakemdi...

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Trabzonspor'la oynadıkları maçta çok iyi oynadıkları halde kazanamamalarını hakeme bağladı. "Geceye yakışmayanlardan birisi hakemin kendisiydi." diyen Özsoy, Ahmet Ağaoğlu'nun "Hakeme rağmen kazandık" sözleri için "Rüzgarı arkasına alan konuşuyor ifadesini kullandı. Fenerbahçe Başkanvekili sözlerini "Biz şampiyon olacağız" diye tamamladı.

Fenerbahçe'nin deplamsanda yaptığı ve 2-1 mağlup olduğu Trabzonspor maçının ardından basın açıklaması yapan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy "Bugün mağlup olduk. İyi oynayıp mağlup olmak bizi üzüyor. Uzun zamandır deplasmanda bu kadar iyi olduğumuz bir maçı kaybetmek bizi üzdü. İyi oyundan dolayı sevinçliyiz." dedi.

Özsoy, Ahmet Ağaoğlu'nun "hakeme rağmen kazandık" sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"İyi değil, çok iyi oynadığımız halde hakeme rağmen kazanamadık. Rüzgarı arkasına alanlar rahat konuşabilirler. Faul diye çaldığı pozisyon inanılır gibi değil, 2. golde de auta giden top korner verildi. Bu bariz hatalara rağmen kazanabilirdik. Geceye yakışmayanlardan birisi hakemin kendisiydi." 

Sarı lacivertli takımın transferlerinin engellendiğini ileri süren Özsoy, "Transfer yapamayacağımızı, transfer yaptırılmayacağını, artıya geçebileceğimizi düşündüğümüzde tekrar hamle olacağını biliyorduk, bu malumun ilamı oldu ama biz şampiyon olacağız." diyerek sözlerini tamamladı. 

Semih Özsoy: Geceye yakışmayan hakemdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Semih Özsoy hakem Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.