Semih Kaya: Bunların adamlığı bu mu? Herkes ayağını denk alsın

Semih Kaya: "Biz her maçı kazanamayız ama bazıları yenilmemizi bekliyor galiba. Kulübe hiç katkı vermeyenler gelip bir mağlubiyette bize küfür ediyor. Tek başımıza yönetimimizle, hocamızla birlikte elimizden geldiğince her şeyi yapıyoruz. Birkaç kendini bilmez, tribünden bağırıyor Bunların adamlığı bu mu? Herkes ayağını denk alsın."

Yeni Malatyaspor'un 6 maçlık yenilmezlik serisi BB Erzurumspor maçıyla son buldu. Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getiren Mavi-Beyazlılar, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu sezon evinde ilk kez mağlup olan Yeni Malatyaspor'da maçı tribünde izleyen bazı seyirciler mağlubiyete tepki gösterdi. 

Maçın ardından konuşan Sarı-Siyahlılar'ın tecrübeli stoperi Semih Kaya, tribünlerden küfürler işittiğini belirterek, "Biz her maçı kazanamayız ama bazıları yenilmemizi bekliyor galiba. Kulübe hiç katkı vermeyenler gelip bir mağlubiyette bize küfür ediyor. Tek başımıza yönetimimizle, hocamızla birlikte elimizden geldiğince her şeyi yapıyoruz. Birkaç kendini bilmez, tribünden bağırıyor. Bunların adamlığı bu mu? Herkes ayağını denk alsın." dedi.

Sezon başında Yeni Malatyaspor'a transfer olan Semih Kaya, toplamda 12 maça çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Semih Kaya: Bunların adamlığı bu mu? Herkes ayağını denk alsın ile ilgili etiketler Semih Kaya Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.