Selvi'den Kılıçdaroğlu eleştirisi: 'Canan sen birlikleri çatıdan indir, Ekrem sen zaten kapıdan kovsalar bacadan inersin'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemlerdeki ataklarının seçimi kaybetme korkusundan olayı yaptığını yazdı. Ayrıca Selvi, Kılıçdaroğlu'nun eskiden daha sakin bir siyasetçi olduğunu vurgularken şimdiki hali için "Yakında CHP’deki toplantıları kozmik odaya alırsa şaşırmam. Bu işe kendini o kadar kaptırmış durumda" dedi.

2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçmleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor...

En yoğun gündem 6'lı masaya oturan CHP'de oldu. Öyle ki aday olacak isim henüz resmi olarak açıklanmazken Ekrem İmamoğlu mu, Kemal Kılıçdaroğlu mu, Mansur Yavaş mı sorusu akıllarda belirsizlik oluşturdu.

'TOPLANTILARI KOZMİK ODAYA ALIRSA ŞAŞIRMAM'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugün kaleme aldığı köşede CHP'nin son zamanlardaki yanlış stratejisi nedeniyle seçimleri kaybedeceğini yazdı.

Selvi, "Kılıçdaroğlu, muhalefetin tartışmasız bir şekilde ortak cumhurbaşkanı adayı olmak için bilinçli olarak gerilimi yükseltiyor. Bunlar 2023 seçim stratejisinin bir parçası" dedi. 

"Önceden devlet umuru görmüş, eski bir bürokrat, sakin bir siyasetçiydi. Bir süredir saat ve tarih verip bakanlıkların kapısına dikiliyor" diyen Selvi, yazısına şöyle devam etti:

"Yakında CHP’deki toplantıları kozmik odaya alırsa şaşırmam. Bu işe kendini o kadar kaptırmış durumda.

Yakında Kemal Bey, gece baskınlarına başlarsa şaşırmam. Elinde telsiz, yüzünde maskeyle, “Faik sen kapıdan gir, Canan sen birlikleri çatıdan indir. Ekrem sen zaten kapıdan kovsalar bacadan inersin. Yine öyle yap” diye bir operasyonu yönetebilir."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Selvi'den Kılıçdaroğlu eleştirisi: 'Canan sen birlikleri çatıdan indir, Ekrem sen zaten kapıdan kovsalar bacadan inersin' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Abdulkadir Selvi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.