Selvi yazdı: Öyle bir şey söyledi ki kafam karıştı!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.

Selvi görüşmede pek çok konunun gündeme geldiğini belirtirken, "Görüşmeden tam ayrılırken, Kılıçdaroğlu ittifaklar konusunda öyle bir şey söyledi ki kafam karıştı." diye yazdı.

İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

Kılıçdaroğlu, ”İttifaklar konusunda görüşmeler yapılıyor” dedi. Peki, hangi parti ya da partilerle görüşülüyor, görüşmeleri kim yürütüyor, bir ilerleme sağlandı mı? CHP lideri ser verdi sır vermedi, “O konuda fazla ayrıntı vermek istemiyorum. Doğru da olmaz bu aşamada. Tabii görüşmeler yapılıyor” dedi. Zaten merakımı kamçılayan da Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu oldu. Kılıçdaroğlu bu denli gizli tuttuğuna göre, ittifak çalışmaları ciddi tutuluyor demektir. İttifak çalışmalarını izleyeceğim ve bir bilgiye ulaşırsam paylaşacağım.

İTTİFAK GİZEMİ

Söz konusu ittifak olunca Kılıçdaroğlu’na her ayrıntıyı sormaya çalıştık. CHP yerel seçimde ittifak yapacak mı? Kılıçdaroğlu, ”Hayır öyle bir şey yok. Yerel yönetimlerde normal kendi adayımızı çıkaracağız” dedi. CHP liderinin ağzından ittifakla ilgili bir ipucu alabilmek için, ”Genel seçim için bir ittifak sürecini başlattınız mı” diye sorduk. ”Yo hayır... Hayır, bileşenleri kendi pozisyonlarını koruyorlar zaten. Referandumda evet kullananların belli bir kesimi bugün hayır bileşenleri ile beraber düşünüyor. Oy kullandıktan sonra pişmanlığını ifade eden çok kişi var. Dolayısıyla AK Parti ile MHP ittifakı onların düşündüğü şeklinde bir oy patlaması falan yapmayacak yani. Sahada da alanda da bunu görüyoruz” diye karşılık verdi.

Selvi yazdı: Öyle bir şey söyledi ki kafam karıştı! ile ilgili etiketler CHP Kılıçdaroğlu ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.