"Selo can duysa sana zevzek demez mi?"

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş, parti içinde yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Süleyman Demirtaş, sosyal medya hesabından HDP'nin grup başkanvekilleri ile ilgili eleştiri içeren bir tweet attı. Kardeş Demirtaş'ın bu tweetine Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan'dan gelen, "Selo can duysa sana hadi oradan zevzek demez mi?" yanıtı ile ortalık karıştı.

HDP'nin yaklaşık 3 yıldır Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş attığı bir tweet ile partideki taşları yerinden oynattı.

Kardeş Süleyman Demirtaş, sosyal medya hesabından, "Tarihi ve kritik bu dönemde şuan HDP grup başkanvekilinin kim olduğunu google bakmadan bilen ilk on kişiye yemek ısmarlayabilirim. Belki ısmarlarım yani, benle vicdanım artık" şeklinde paylaşım yaptı.

Kardeş Demirtaş'ın mesajı üzerine HDP'nin grup başkanvekillerinden biri olan Fatma Kurtulan, twite yanıt vererek, "Sende biliyorsun ki Google baktığında onur, başeğmeyen, demokrasi, barış sevdalıları yazar Süleyman kardeşim. Eleştiri adı altında, bize küfür ettirmek, dost gibi görünenlerde moda oldu. Sevgili Selo can duysa sana hadi oradan zevzek demez mi?" dedi.

"Selo can duysa sana zevzek demez mi?"

"Selo can duysa sana zevzek demez mi?" ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Edirne cezaevi süleyman demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.