Selman Öğüt'ten Odatv'nin hakkında hazırladığı videoya sert tepki!

Selman Öğüt, kendisi hakkında biyografi videosu çeken Odatv'ye sert sözlerle tepki gösterdi. Öğüt, "Bana atılan iftiralar bir kenara muhterem annem ve rahmetli babama iftira etmektedirler. Çukursunuz, dipsiniz. " ifadelerini kullandı.

TÜRKAD Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selman Öğüt, ile gazeteci İsmail Saymaz arasında yaşanan 'Kemalizm' tartışması günlerdir gündemde.

Yaşananların ardından Odatv tarafından Selman Öğüt'ün 'biyografi' videosu çekildi.

"FETÖ'CÜLERİN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİNDEN ODATV..."

 Bu videoyu paylaşan bir tweeti sosyal medya hesabından alıntılayan Öğüt, ağır ifadeler kullandı. Videoda söylenenlerin iftira olduğunu belirten Öğüt, "Bu video FETÖ'cülerin en büyük destekçilerinden Odatv tarafından hazırlanmıştır." dedi.

Selman Öğüt'ten Odatv'nin hakkında hazırladığı videoya sert tepki!

"ÇUKURSUNUZ, DİPSİNİZ..."

 Öğüt, şöyle devam etti:

"Bana atılan iftiralar bir kenara muhterem annem ve rahmetli babama iftira etmektedirler. Çukursunuz, dipsiniz. Odatv gibi FETÖ sözcüsü bir odağın bizi hedefe koyması istikametizi tasdik eder."

 İşte o paylaşım:

Selman Öğüt'ten Odatv'nin hakkında hazırladığı videoya sert tepki! - Resim : 2

Selman Öğüt'ten Odatv'nin hakkında hazırladığı videoya sert tepki! ile ilgili etiketler FETÖ Twitter OdaTV Selman Öğüt
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.