Selin vurduğu Kastamonu'ya 10 milyon lira ek kaynak

Batı Karadeniz'i vuran sel felaketi nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bölgeye kaynak aktarmıştı. Bakan Derya Yanık, yeni gelen raporlar doğrultusunda Kastamonu'ya 10 milyon lira daha kaynak aktarıldığını açıkladı. Bölgeye ayrılan toplam kaynak 50 milyon lirayı buldu.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'ı vuran sel felaketinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bölgeye kaynak aktarmıştı. Bakan Derya Yanık, yeni gelen raporlar üzerine Kastamonu'ya 10 milyon lira daha kaynak aktarıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medyadan yaptığı duyuruda, “Selden etkilenen Kastamonu'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bölgeden gelen raporları dikkate alarak afetzedeler için 10 milyon TL daha kaynak aktarıyoruz” dedi.

Bakan Yanık, bugün itibarıyla Kastamonu'ya toplam 35 milyon TL, bölgeye ise toplam 50 milyon TL kaynak aktarıldığını belirtti.

Selin vurduğu Kastamonu'ya 10 milyon lira ek kaynak ile ilgili etiketler Kastamonu ek kaynak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.