Selin Şekerci ve Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile aşk yaşadığına dair iddialarla gündeme geldi. Şekerci, sosyal medya hesabı üzerinden iddialara yanıt verdi.

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili'nin son dönemde adı oyuncu Selin Şekerci'yle anılıyor. Yönetmen Muratcan Oğuz'dan ayrılan Şekerci'nin ünlü iş insanı Serdar Bilgili ile Bodrum'da bir koyda görüldükleri iddia edildi.

BİLGİLİ'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Tv100'ün haberine göre, oyuncu Selin Şekerci ile ünlü iş insanı Serdar Bilgili Bodrum'da görüldüler. Bilgili tarafından bir açıklama gelmezken Şekerci karşılaşmanın tesadüf olduğunu belirtti.

Şekerci çıkan iddialardan sonra ise sosyal medya hesaplarından da bir açıklama yaparak "Ayıptır yahu" dedi.

Selin Şekerci ve Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili aşk mı yaşıyor?

2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi kazanan Selin Şekerci, son olarak 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştı.

Selin Şekerci ve Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Selin Şekerci Serdar Bilgili Aşk Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.