Selin İmer'in kıyafeti düğüne damga vurdu!

Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, bir arkadaşlarının düğününe katıldı.

Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, sosyetik bir arkadaşlarının düğününe katıldı.10 Temmuz'da evlenen Mustafa Ceceli-Selin İmer çifti, katıldıkları düğünde kıyafetleriyle dikkat çekti.

Selin İmer siyah transparan tulum giyerken, Ceceli'nin sararmış saçları dikkat çekti. Selin İmer'in zayıf hali de dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz yaz Çeşme'de tatil yapan Selin İmer, kilolu haliyle dikkat çekmişti.

mustafa-ceceli-nin-esi-selin-imer-transparan-10208941_3231_m

SELİN İMER KİMDİR?

Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983’te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Yedi yıl yurt dışında hayatını sürdüren Selin İmer, ülkeye döndükten sonra pek çok isimle anıldı. Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile adı anıldı. Fakat her iki isim de iddiaları yalanladı. Kürk giydiği için ünlü isimler tarafından eleştirilen Selin İmer, “Şuna param yetmiyor’ desene! Hayvanı ben mi katlettim?” cevabını vererek büyük tepki çekmişti. Bir dönem fazla kilolarıyla dikkat çeken Selin İmer, Şeyda Coşkun'dan yardım alarak bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vermeyi başarmıştı

Selin İmer'in kıyafeti düğüne damga vurdu! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.