Selin İmer taziyeye sevgilisi Mustafa Ceceli'nin aracı ile geldi!

Mehmet Tuna’nın ölümünün ardından evine taziyeye gelenler arasında, Mustafa Ceceli ile nikah masasına oturması beklenen Selin İmer de vardı. İmer’in Ceceli’ye ait otomobili kullandığı gözden kaçmadı.

İstanbul’un 42 yıllık efsane mekanı Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Taziye için Mehmet Tuna’nın evine giden isimler arasında Mustafa Ceceli’nin sevgilisi Selin İmer de vardı.

SEVGİLİNİN ARABASINDA

Sosyetik güzel, taziye evine yaptığı ziyarete Mustafa Ceceli’nin arabasıyla geldi. Mustafa Ceceli’nin 9 yıllık eşinden boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü isim, kendisine yönelen tepkilerden sonra ilk kez kameralar tarafından görüntülenmiş oldu.

utyutrtu

KÖŞE BUCAK KAÇTI

Mustafa Ceceli ile aşk yaşayan sosyetik güzel Selin İmer 2009 yılında Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili ile 3 ay süren bir beraberlik yaşamıştı.


Selin İmer taziyeye gelen eski sevgilisi Serdar Bilgili ile karşılaşmamak için akla karayı seçti.
Selin İmer taziyeye sevgilisi Mustafa Ceceli'nin aracı ile geldi! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Aşk selim imer taziye eski sevgili mehmet tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.