Selin İmer sessizliğini bozdu! sosyal medyadan manidar açıklama

Mustafa Ceceli-Selin İmer aşkı tam gaz evliliğe gidiyor. Sürpriz çift, nikâhtan sonra oturacakları evi Beykoz Acarkent’te buldu. Ceceli’nin ABD’ye gitmeden ev için kaparo verdiği ortaya çıktı

KAPAROYU ÖNDEN YATIRDI

Aşıkların yuvası belli oldu. 9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, “Bayramdan sonra evleniyoruz” açıklaması yapmıştı.

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Ceceli, ABD’ye gitmeden önce İmer ile birlikte yaşayacakları evi buldu.

Yolculuk öncesi kaparo yatıran ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilya siparişi de verdi.

ceceliic

CECELİ YORUMLARA KAPALI

ABD dönüşü soluğu oğlu Arın’ın yanında alan Mustafa Ceceli, oğluyla fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak “Çok şükür kavuştuk. Özlemek, özlemek, çok özlemek. Can parçam” notunu düştü.

Paylaşımlarını yoruma kapatan Ceceli, “Bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmamayı öğrenemediğiniz için no comment” açıklamasını yaptı.

Mustafa Ceceli, İstanbul’a indikten sonra oğlu Arın’ı Sinem Gedik’ten alarak annesiyle babasının evine götürüp kardeşi Sinan Ceceli’nin yaş günü kutlamasına katıldı.

Selin İmer sessizliğini bozdu

Bu arada olay kadın Selin İmer de sosyal medya hesabından manidar bir açıklamada bulundu. Evlilik planları yaptığı Ceceli ile ortak dostu olan Ahmet Hulusi'nin tweet'ine yanıt yazan Selin İmer, ‘Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkmak gibi iyi bir huyu vardır' yazdı. Sosyetik ismin bu mesajı paylaşması yuva yıkan kadın suçlamalarına da yanıt olarak yorumlandı.

Selin İmer sessizliğini bozdu! sosyal medyadan manidar açıklama ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.