Selin Ciğerci'yi aldatan Gökhan Çıra pişman oldu!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ciğerci, aldatılınca ilişkiyi anında noktaladı. Çıra ise kendini savunup "Ortada aldatma yok, yanlış anlama var." dedi.

Sonradan kadın olup futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşayan Selin Ciğerci aldatılınca ayrılık kararı almıştı. Çıra, "İlk kez birine aşık oldum, kendimi afettireceğim." dedi.

"ONUNLA BAŞKA BİR ŞEYİZ"

Gökhan Çıra, çıkan haberler sonrası şu açıklamayı yaptı: "Ben barışmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ortada tam anlamıyla bir aldatma yok ama yanlış anlaşılma var. Ben onu çok seviyorum. Evlenmeyi düşünüyorum onunla. İlk kez bu kadar aşık oldum birisine. Kendimi affettireceğim. Biz sevgiliyi de geçtik, onunla başka bir şeyiz…"

ERKEK YÜZÜ GÖRMEK İSTEMİYOR

Selin Ciğerci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Beni aldatınca ilişkimizi noktaladık. 2018 yılında erkek yüzü görmek istemiyorum" demişti.

Selin Ciğerci'yi aldatan Gökhan Çıra pişman oldu! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra neden aldatıldı aldatıldı mı sevgilisi erkek hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.