Selin Ciğerci'ye benzetilen Aleyna Tilki'nin annesi kızdı!

Şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kızı Aleyna Tilki’nin makyajlı hallerini eleştirenlere anne Havva Öztel’den anında yanıt geldi.

14 yaşındayken Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Aleyna Tilki bir anda popülerliğe kavuşmayı başarmıştı. O Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkılarıyla tanınırlığını arttıran genç yıldız, 20 yaşına bastı. Tilki'nin yıllar içindeki değişimi ise gözlerden kaçmadı.

Sosyal medya fenomeni Cihanna lakaplı Cihan Şensözlü’yle buluşan Aleyna Tilki’nin son hali görenleri şoke etti. Aleyna Tilki’nin paylaşımı estetik söylemlerini bir kez daha gündem getirdi. Genç sanatçıya yöneltilen eleştirilere ise annesi Havva Öztel cevap verdi.

 Selin Ciğerci'ye benzetilen Aleyna Tilki'nin annesi kızdı!

Aleyna Tilki’nin sosyal medyadan yaptığı son paylaşım gündemi karıştırdı. Ünlü sanatçının son hali sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye benzetildi. Aleyna Tilki’nin yüzüne estetik yaptırdığı da iddia edildi. Estetik iddialarını ünlü ismin annesi yalanladı. Anne Havva Öztel, kızının değiştiğini söyleyenlere “Evet bayağı bir değişmiş, makyaj yapıyor artık ve 20 yaş olgunluğu gelmiş yüzüne” yanıtını verdi.

 Selin Ciğerci'ye benzetilen Aleyna Tilki'nin annesi kızdı! - Resim : 2

 

 

Selin Ciğerci'ye benzetilen Aleyna Tilki'nin annesi kızdı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Selin Ciğerci havva oztel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.