Selin Ciğerci'nin servet değerindeki yeni arabası! Türkiye'de sadece bir tane var!

Özey yaşamıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl 5 milyon TL değerinde Rolls-Royce satın almıştı. Otomobilini yenileyen Ciğerci şimdi de, Türkiye'de sadece bir tane bulunan yeni arabası için 13 milyon TL ödedi.

Son dönemde özel hayatıyla sık sık magazinde yer alan ve sosyal medyadaki şöhretini ticarete dökerek kozmetik markası kuran ve iş hayatındaki başarısıyla 8 milyon TL vergi ödeyen Selin Ciğerci, kendini yine ödüllendirdi.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre, geçtiğimiz yıl 5 milyon TL değerinde bir Rolls-Royce satın alan Ciğerci, otomobilini yeniledi. Ciğerci, bu kez Rolls-Royce'un (Dawn-Cabrio) modelinin sahibi oldu.

Selin Ciğerci'nin servet değerindeki yeni arabası! Türkiye'de sadece bir tane var!

TÜRKİYE'DE TEK ÖZEL TASARIM 

Fenomen isim, yeni aracı için kesenin ağzını açtı. Ciğerci, Türkiye'de sadece bir adet olan ve özel olarak tasarlattığı otomobili için 13 milyon TL ödedi.

 

Selin Ciğerci'nin servet değerindeki yeni arabası! Türkiye'de sadece bir tane var! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci araba
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.