Selin Ciğerci'nin hayatı film oluyor!

Ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ Selin Ciğerci, hayat hikayesini beyaz perdeye taşımaya karar verdi. Filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

Ünlü fenomen ve DJ Selin Ciğerci hayatını beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Selin Ciğerci hayatındaki zorlukları, pes etmeden verdiği mücadeleyi anlatacağı filmde seyircisini sürprizleriyle de şaşırtacak.

"HAYATIMI BEYAZ PERDEYE TAŞIYORUM"

Instagram hesabından çıkan haberleri doğrulayan Selin Ciğerci, şunları söyledi:

"Hayatımı beyaz perdeye taşıyorum doğru. Bu film aslında biraz olsun sizlere, anne, babalara evlatlarına nasıl bazı konularda mantıklı davranmasını gösterebilmektedir. Evlatlarınız hep yanınızda olsun istiyorum hem çok ağlayacağız ve çokta güleceğiz.

Selin Ciğerci'nin hayatı film oluyor!

"2020 YILINDA ÇEKİMLERE BAŞLIYORUM"

Çok soruldu kim oynayacak Selin Ciğerci'den öncesini yine ben oynayacağım belirli bir yaşıma kadar. Çok da heyecanlıyım. 2020 yılında çekimlere başlıyorum. Her gün anne babalardan akıl danışmak isteyen ailelerden gelen mesajlar üzerine karar verdim sinema filmine. "

Selin Ciğerci'nin hayatı film oluyor! - Resim : 2

Selin Ciğerci'nin hayatı film oluyor! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.