Selin Ciğerci'den ilginç 'Ela' dansı!

Ünlü DJ Selin Ciğerci, Hadise ve Ebru Polat'ın Reynmen'in 'Ela' şarkısına dans ettiği videolarına gönderme niteliğinde ilginç bir video çekti.

Reynmen'in sosyal medyada akım haline gelen yeni çıkardığı şarkısı 'Ela'ya ilk olarak Hadise otel odasında dans ettiği videosunu Instagram hesabından yayınlamıştı. Bunun üzerine Hadise'nin videosunun bir benzeri Ebru Polat'tan gelmişti. Ünlü fenomen Selin Ciğerci de Hadise ve Ebru Polat'a gönderme niteliğinde ilginç dans videosunu Instagram hesabında yayınladı.

ELA ŞARKISIYLA DANS ETTİ

DJ ve şarkıcı Selin Ciğerci, son günlerde akım haline gelen Ela şarkısıyla dans etti. Hadise ve Ebru Polat'a gönderme yapan Ciğerci, videosunda ilginç tarzıyla dikkat çekti. Ciğerci, peruk, otriş ve pijama takımıyla takipçilerini gülme krizine soktu.

Selin Ciğerci'den ilginç 'Ela' dansı!

 

 

Selin Ciğerci'den ilginç 'Ela' dansı! ile ilgili etiketler Hadise Selin Ciğerci Reynmen
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.