Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra'nın yalnızlığı kısa sürdü... Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile daha önce 2 evlilik yapan ve 2'nci evliliğini geçtiğimiz günlerde resmi olarak sonlandıran eski futbolcu Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle karesini Instagram hesabından paylaşan 26 yaşındaki Gökhan Çıra'nın yanındaki genç kadının fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu iddia edildi.

Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'den boşanır boşanmaz yeni bir aşka yelken açtı. 2 Eylül'de Selin Ciğerci ile evliliğini sonlandıran eski futbolcu Gökhan Çıra aşk hayatında hızlı davrandı. Çıra, Ciğerci'den boşandıktan 12 gün sonra yeni sevgilisiyle sosyal medya hesabından sarmaş dolaş bir paylaşım yaptı.


1.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulunan Gökhan Çıra, yeni sevgilisiyle olan birlikteliğini ilan etti. Çıra'nın sevgilisinin fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu iddia edildi. Eski futbolcu bu paylaşımına sarı ve lacivert kalp emojisi koymadı da ihmal etmedi.

İşte Gökhan Çıra'nın o paylaşımı...

Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra'nın yalnızlığı kısa sürdü... Yeni sevgilisi bakın kim çıktı


Gökhan Çıra ile 2 yıllık evliliğini 10 Eylül 2021'de sonlandıran Selin Ciğerci, eski eşiyle geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan çift 2 Eylül'de yeniden boşanmıştı.

Selin Ciğerci'den boşanan Gökhan Çıra'nın yalnızlığı kısa sürdü... Yeni sevgilisi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra Sedef Bekiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.