Selin Ciğerci'den Anneler Gününde tüp bebek müjdesi!

Selin Ciğerci'den Anneler Günü'nde tüm bebek müjdesi geldi. Kadir Gecesi ve Anneler Günü dolayısıyla instagram hesabından yaptığı paylaşıma binlerce yorum geldi.

Selin Ciğerci bugün instagram hesabından yaptığı paylaşımla binlerce beğeni aldı. Bu gece Kadir Gecesi yarın da Anneler Günü olması dolayısıyla bir mesaj paylaşan Ciğerci, "Selin Teyze oluyorum inşallah" dedi.

"Bugün dualarınızda evlat hasreti çeken tedavi olan anne adaylarına yer vermeyi unutmayalım sizleri seviyorum buğün ben çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim" diyen Selin Ciğerci, hayranlarından tam not aldı.

Selin Ciğerci kimdir, yaşında ve nereli? Selin Ciğerci'nin hayatı ile  ilgili bilgiler - Hayat Haberleri

İşte o mesaj;

Bu gece Kadir Gecesi, yarın Anneler Günü. 38 tane tüp bebek tedavisi gören ihtiyaç sahibi anne adayına nefes olmak beni çok mutlu etti. Bir de böylesine mübarek ve özel gecede hepsinden bana dua etmelerini istedim. Ben de evlat hasreti çeken tüm anne adaylarına dua ediyorum. İnşallah tedavileri sonuç verir bir an önce kucaklarlar. Yarvrularını bende gidipğ severim.

 Selin Ciğerci'den Anneler Gününde tüp bebek müjdesi! - Resim : 2

Selin Ciğerci'den Anneler Gününde tüp bebek müjdesi! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.