Selin Ciğerci yorumlara çıldırdı!

Geçtiğimiz günlerde eşi Gökhan Çıra'nın ayaklarını öptüğü videoyu sosyal medyada paylaşan Selin Ciğerci, 'Selin Ciğerci Rezilsin' başlığı ile tt oldu. Ciğerci bu yorumları görünce çileden çıktı.

Geçtiğimiz ay Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci fıtık ameliyatı olan eşinin ayaklarını öpmüş bu anları ise sosyal medyadan paylaşmıştı. Bu görüntünün ardından Ciğerci sosyal medyada "Selin Ciğerci Rezilsin" başlığıyla trend oldu. Bunu gören Ciğerci ise yorumlara ateş püskürdü.

Selin Ciğerci sosyal medyadan yaptığı açıklamada "TT olmuşum rezil diye; yaşadığım hayat ortada herkes kimin ne olduğunu görüyor umurumda mı asla; yorumlarda çok şükür herkes beni korumuş! Çok belli birisi para ile yaptırmış ne mutlu evimde işimde kendi halimdeyim ohh kıskanmış yaptırmış! Kim yaptırmışsa b.k yesin o da haram olsun." dedi.

Selin Ciğerci yorumlara çıldırdı!

Selin Ciğerci yorumlara çıldırdı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Twitter gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.