Selin Ciğerci 'Yasak Elma' dizisinde mi oynayacak?

Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz gündelerde Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece'nin doğum gününe katılmıştı. Kutlamada Ece ve arkadaşları ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan Ciğerci'nin takipçileri, ''Yasak Elma'da mı oynayacaksın?'' şeklinde yorumlar yaptı.

Pandemi dolayısıyla çekimleri duran Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da Selin Ciğerci’nin de oynayacağı gündeme geldi. Şevval Sam ve Talat Bulut’un başrollerini paylaştığı dizide Selin Ciğerci’nin de rol alacağı haberi merak konusu oldu.

 Selin Ciğerci 'Yasak Elma' dizisinde mi oynayacak?

''SÜRPRİZ, AKLIMA GELDİKÇE HEYECANLANIYORUM''

Yasak Elma oyuncularıyla fotoğraflarını paylaşan Selin Ciğerci'nin paylaşımının altına yeni sezonda dizide rol alıp almayacağı soruldu. Ciğerci yanıt olarak, "Sürpriz, aklıma geldikçe heyecanlanıyorum sus" yazdı.

Selin Ciğerci 'Yasak Elma' dizisinde mi oynayacak? ile ilgili etiketler Eda Ece Selin Ciğerci Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.