Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Deniz Akkaya'yı hapse attırdı! Deniz Akkaya karakola teslim oldu

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile 2019 yılında nikah masasına oturduğu eski futbolcu eşi Gökhan Çıra hakkında ağır sözler sarf eden Deniz Akkaya 3 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Üç gün süreyle zorlama hapsi kararı kesinleşen Akkaya bugün karakola giderek teslim oldu.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan tartışma sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılmış ve hakkında infaz savcılığına gitmediği için yakalama kararı çıkartılmıştı.



Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Deniz Akkaya'yı hapse attırdı! Deniz Akkaya karakola teslim oldu

Deniz Akkaya, bugün karakola giderek teslim oldu. Gazeteci Uğur Kotan, Akkaya ile birlikte teslim olmaya giderken çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Deniz Akkaya'yı hapse attırdı! Deniz Akkaya karakola teslim oldu


NE OLMUŞTU?

2017 yılında ameliyat masasına yatarak cinsiyet değiştiren 'Bebek Okan' lakaplı Selin Ciğerci iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşiyle bir karar aldıklarını ve taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olmak istediğini duyurmuştu. Bunun üzerine sert bir tepki gösteren Deniz Akkaya ise yorumcusu olduğu televizyon programında çifti hedef alan ağır sözler sarf etmişti. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddiasını öne sürmüştü.

 “Selin Ciğerci taşıyıcı anneyi evinde tutuyor” iddiaları üzerine ise Selin Ciğerci, kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı için Deniz Akkaya’ya üç ay tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme, kararı ihlal eden Akkaya’nın üç gün süreyle zorlama istenmişti. Daha sonraki gelişmede Akkaya hakkında infaz savcılığına gitmediği için yakalama kararı çıkartılmıştı.

Deniz Akkaya, hakkında çıkan karar kesinleşti. Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak.

 

 

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Deniz Akkaya'yı hapse attırdı! Deniz Akkaya karakola teslim oldu ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Selin Ciğerci gökhan çıra hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.