Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya gönderme: "Şu an köprüden atlıyorum"

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın evlilikleri bitmesine rağmen aralarındaki gerginlik bir türlü son bulmuyor. İş için bir araya geldiklerini dile getiren Ciğerci , 'Barıştınız mı?' sorularına Instagram hesabından göndermeli bir yanıt verdi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikilisi boşanmalarına rağmen aralarındaki gerginlik son bulmuyordu. Geçtiğimiz Ekim ayında Merve Boluğur'un düğününe yeni sevgilisiyle gelen Selin Ciğerci tüm gözleri üstüne çekmişti. Kısa bir süre sonra Gökhan Çıra'nın da yeni sevgilisi ortaya çıktı. 

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya gönderme: "Şu an köprüden atlıyorum"

Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra'dan yepyeni bir hamle geldi. İkili, Instagram hesaplarıyla birbirlerine göndermede bulundu. 

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya gönderme: "Şu an köprüden atlıyorum" - Resim : 2

SELİN CİĞERCİDEN NET CEVAP

İş yemeğinden dönerken köprüyü çeken Selin Ciğerci; köprünün fotoğrafını çektiği hikayesinin üstüne şu cümleleri yazdı; "Şu an köprüden atlıyorum Selin benle barış dese! yine BARIŞMAM. Hayal kurmayın sadece iş yemeği work work" 

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya gönderme: "Şu an köprüden atlıyorum" - Resim : 3

GÖKHAN ÇIRA BARIŞMAK MI İSTİYOR?

Ciğerci'nin bu paylaşımının ardından Gökhan Çıra, evinden köprünün bir fotoğrafını paylaşarak, "Çok uzak şimdi oraya gidemem o yüzden boşver" diyerek, Ciğerci'ye yanıt verdi. Barışma isteği sinyallerini veren Gökhan Çıra tüm hayranlarını şaşırttı.

 

Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'ya gönderme: "Şu an köprüden atlıyorum" ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.