Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra askerlik arkadaşı mı?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra askerlik arkadaşı mı? Galatasaray ile Tuzlaspor karşılaşmasında sonra sarı kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera ile Tuzlaspor forması giyen Gökhan Çıra arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Çırra ve eşi Selin Ciğer trend oldu. Ciğerci ve Çıra'nın ise askerlik arkadaşı olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra askerlik arkadaşı mı? Gündem konuşulan konular arasında Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra yer alıyor. Fernando Muslera ile Tuzlaspor forması giyen Gökhan Çıra arasında yaşanan tartışma sonrasında Selin Ciğerci ve Çıra Twitter’da trend oldu.Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın asker arkadaşı olduğu iddia edildi.

ASKERLİK ARKADAŞI İDDİASI!

Tartışma sonrası konuşulan isim haline gelen Çıra’nın cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren eşi Selin Ciğerci ile askerlik arkadaşı olduğu iddiası Twitter’da gündem oldu. Kısa sürede Twitter’da trend olan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’nın asker arkadaşı olduğu iddia edildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise ilginç durum hakkındaki düşüncülerini Twitter hesaplarından paylaştı. Atılan tweetlerin ardından arama motoru Google’a Selin Ciğerci yazıldığında ilk olarak askerlik kelimesi çıktı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra askerlik arkadaşı mı?

“BENİ SAKIN EŞİMLE VURMAYA KALKMAYIN”

Eşiyle Twitter’da gündem olan Gökhan Çıra, yayınladığı videosunda şu sözlerle sitem etti: “Biz ne büyük bir kulüpmüşüz ki, Fatih Terim’i bu maça odaklamışız, yöneticisi ve futbolcusu bana gelip kafa atıyor. Gerçi kendisi futbolun mafyası olduğu için ben bir şey demiyorum. Biz o kadar büyük bir kulüpmüşüz ki Real Madrid ve PSG maçı kadrosundan sadece bir oyuncu eksik gelmişler. Galatasaray’ın rakibi asla Tuzlaspor değil, Real Madrid ve PSG. Büyüklüğünüzü göstermek istiyorsanız gruptan çıkacaktınız. Ama ben şunu tekrar söylemek istiyorum, Muslera bana gelip kafa atıyorsa, benim gözümde artık karakterli bir oyuncu değildir. Şunu da bilin. Beni sakın eşimle vurmaya kalkmayın. Ben eşimin ölene dek arkasındayım. Eşimle bana gelene ben daha çok gelirim. Bunu da böyle bilin. Erkek olan yüzüme konuşsun.”

ASKERLİK SORUSUNA BÖYLE YANIT VERMİŞTİ

Selin Ciğerci, geçtiğimiz sene şehit olan iki askerimizin fotoğrafını paylaşarak “Allah’ım ailesine sabır ver ateş düştüğü yeri yakar” diyerek paylaşım yapmıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Ciğerci’ye “Sen askere mi gittin” diyerek tepki göstermiş ve Ciğerci de “Ah ahh kör cahil vatandaşım buradan konuşursam özür dilersin. Şimdi sus git başka yerde mikserlik yap. Küçük bir rahmet diledin mi haberi duyunca” cevabını vermişti.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Genç futbolcu, forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birlikte. İkili sosyal medyada sık sık birlikte çekildikleri fotoğraflarını paylaşıyor.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra askerlik arkadaşı mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Selin Ciğerci askerlik gökhan çıra Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.