Selin Ciğerci ve Demet Akalın'ın arası neden bozuldu?

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ve Selin Ciğerci'nin araları bozulmuştu. Selin Ciğerci'nin düğününe Demet Akalın'ın katılması sebebiyle organizasyon şirketinden para aldığı iddia edilmişti. Ciğerci bu iddialar hakkında ilk kez konuştu.

UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Lerzan Mutlu’nun sunduğu “Lerzan’la Çok Mutlu” programına katıldı. Bir dönem yakın dost olduğu Demet Akalın’la küslüğü hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"BEYONCE Mİ GELİYOR DÜĞÜNE?"

Ciğerci, Lerzan Mutlu’nun “Demet ile neden küstünüz?” sorusunun üzerine, “İnan unuttum biliyor musun? Ben kimse ile konuşmuyorum zaten. 2 milyon almışım, Demet Hanım düğüne geliyor diye. Beyonce mi geliyor düğüne? Tabii ki öyle bir para almadım. Ben zannetmiyorum Demet’in öyle düşündüğünü. Ben para alsam derdim ki. 100 bin alsam 50 bini senin, 50 bini benim. Bu iş sonuçta, bizim işimiz bu. Demet, kınada fotoğraflarımı sildi. Ben de bir şey çekmedim. Telefonum benim yanımda değildi. Ben profesyonel fotoğrafçının çektiği fotoğraflar gelsin diye bekledim Instagram'da paylaşmak için. Ona darılmış Demet. Bence orada biraz alınganlık yaptı, darıldı bana” şeklinde cevap verdi.

 

 

Selin Ciğerci ve Demet Akalın'ın arası neden bozuldu? ile ilgili etiketler Demet Akalın Selin Ciğerci Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.