Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Selin Ciğerci nasıl anne olacak? Taşıyıcı anne ne demek?

Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile birlikte taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olacaklarını açıkladı. Ciğerci, "9 ay 15 gün sonra anne oluyorum" dedi. Gündem olan konu hakkında araştırmalar hız kazanıyor. Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte Selin Ciğerci nasıl anne olacak? Taşıyıcı anne ne demek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olmak için yurt dışında işlemlere başladıklarını duyurdu. Ciğerci, "9 ay 15 gün sonra anne oluyorum" dedi. Gündem olan konu hakkında araştırmalar hız kazanıyor. Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte Selin Ciğerci nasıl anne olacak? Taşıyıcı anne ne demek? Merak edilen detaylar haberimizde...

SELİN CİĞERCİ TAŞIYICI ANNE Mİ OLUYOR?

Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olmak için yurt dışında işlemlere başladıklarını duyurdu.

Ciğerci yaptığı açıklamada, "Yurt dışında taşıyıcı anne yöntemiyle evladımızı kucağımıza alacağız. İşlemler başladı. 9 ay 15 gün sonra anne oluyorum, Gökhan da baba olacak. Çok mutluyum" dedi.

Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Selin Ciğerci nasıl anne olacak? Taşıyıcı anne ne demek?

Selin Ciğerci Instagram'dan yaptığı paylaşımda da "2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı" notunu yazdı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci, biyografisi ile merak edilen isimler arasında yer aldı. Bir dönem Wipeout isimli programda da yarışan Selin Ciğerci, Demet Akalın ve Fatih Ürek'in de yakın arkadaşıdır.

SELİN CİĞERCİ KARİYERİ

Zeytinburnu’da bir gecekonduda büyüdü ancak babasının işleri iyi gidince hayatı da değişti. Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı.

 SELİN CİĞERCİ YAŞI

Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 1984 yılın dünyaya geldi. Selin Ciğerci 35 yaşındadır.

SELİN CİĞERCİ BABASI

Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi.

 

Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak? Selin Ciğerci nasıl anne olacak? Taşıyıcı anne ne demek? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Bebek Anne Selin Ciğerci taşıyıcı anne mi olacak?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.