Selin Ciğerci kimdir? Evlendi mi? Yüzüğü kaç karat? Kaç para? Kiminle evlendi?

Selin Ciğerci kimdir? Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve A takıma yükselme başarısı gösteren Gökhan Çıra'dan evlilik teklifi alan Selin Ciğerci, kendisine hediye edilen tektaş yüzükle magazin gündemine oturdu. Ünlü şarkıcıyı mercek altına alanlar, Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi, Gökhan Çıra kimdir, Selin Ciğerci'nin tektaş yüzüğü kaç karat gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de konuyu inceledik ve haberimize taşıdık. Peki Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci kimdir? Dün akşam aldığı evlilik teklifi karşısında gözyaşlarını tutamayan Selin Ciğerci hakkında detaylı bir araştırma başladı. Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, Selin Ciğerci'nin tektaş yüzüğü kaç karat gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Selin Ciğerci evlendi mi? Kiminle evlendi? Galatasaray'ın futbolcusu Gökhan Çıra kimdir? Selin Ciğerci'nin tektaş yüzüğü kaç karat? Kaç para? Detaylar haberimizde...

Selin Ciğerci kimdir? Evlendi mi? Yüzüğü kaç karat? Kaç para? Kiminle evlendi?

SELİN CİĞERCİ'NİN TEKTAŞ YÜZÜĞÜ KAÇ KARAT? KAÇ PARA?

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci dün sevgilisi Gökhan Çıra ile birlikteliklerinin 2'inci yılını kutladı. Galatasaray alt yapısından yetişen Çıra, sevgilisine yaklaşık 1 milyon TL'lik 5,5 karat tektaş yüzükle evlilik teklifi etti.

GÖZLERİNİ BAĞLAYARAK EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Bu yıl içinde evleneceklerini açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra dün 2. yıllarını kutladı. Kutlama için sevgilisini gözleri bağlı şekilde mekana getiren Çıra, daha sonra evlilik teklifi etti.

Selin Ciğerci kimdir? Evlendi mi? Yüzüğü kaç karat? Kaç para? Kiminle evlendi? - Resim : 2

5,5 KARATLIK YÜZÜĞÜNÜ PAYLAŞTI

Teklif karşısında gözyaşlarını tutamayan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'ya sarılarak, "Evet" dedi. Geçtiğimiz sene Ebru Polat'la 5 Karat karşısını çıkaran Ciğerci, 5,5 karat yüzüğünü de Instagram hesabından paylaştı.

DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Gökhan Çıra'nın sevgilisine aldığı yüzüğün değeri yaklaşık 1 milyon TL'yi buluyor ve kolay bulunamadığı için özel sipariş üzerine hazırlanıyor.

Selin Ciğerci kimdir? Evlendi mi? Yüzüğü kaç karat? Kaç para? Kiminle evlendi? - Resim : 3

2019 BENİM YILIM OLACAK

Öte yandan Selin Ciğerci daha önce, "2019 her açıdan benim yılım olacak. Güzel sürprizlerim var. Çok güzel bir şarkı hazırladık. Yeni yıla damgasını vuracak bir single geliyor" demişti.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci’nin eski adı Okan’dı. DJ’lik yaparak hayatını sürdüren Selin Ciğerci’nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirmek istediğini ve babasının ailesinin bunu istemediğini belirten Selin Ciğerci ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Son dönemin fenomen isimlerinden Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen Selin Ciğerci bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti.

Demet Akalın ile yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ve yorumlarıyla sık sık adından söz ettiren Selin Ciğerci, 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkardı. Selin Ciğerci'ye ilk şarkısında Ebru Polat eşlik etti.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Diyarbakırspor'da futbolcuydu. Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ortaya çıkınca Diyarbakırspor Gökhan Çıra'ya tepki gösterdi. Tepkinin ardından Gökhan Çıra Diyarbakırspor ile yollarını ayırdı.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor’da forma giyen Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde dünyaya geldi.

Futbol kariyerinden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen Gökhan Çıra, cinsiyet değiştirip kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile beraberlik yaşıyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan çift, sayfalarında sık sık beraber çekildikleri fotoğtaflarını paylaşıyor.

Selin Ciğerci kimdir? Evlendi mi? Yüzüğü kaç karat? Kaç para? Kiminle evlendi? ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.