Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Ünlü fenomen kendi markasının maskarasını tanıtmaya çalışırken yaptığı hatadan sonra hayatı merak edildi. Selin Ciğerci kimdir,kaç yaşında detaylar haberimizde.

Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. Sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile gündem olan Selin Ciğerci’nin hayatı merak ediliyor. Kendi markasının maskarasını tanıtmak için çektiği videoda takma kirpik takması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Peki, Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında…

Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki Türk internet ünlüsü ve ayrıca şarkıcıdır. Selin Ciğerci, 2017'lerin ortalarından beri pop müzik alanında çalışmalarını sürdürmektedir.

Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Selin Ciğerci muhafazakâr bir aileye sahiptir. Konyalı bir babaya ve Kastamonulu bir annesi olan Selin Ciğerci’nin ailesinin bir zamanlar yoksul olmakla birlikte, babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıkmışlardır. Bu giyim mağazasının Defacto olduğu iddia edilmektedir. Selin Ciğerci, "Okan Ünsal" takma ismi ile Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katıldı.

Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Şimdilerde kendine ait "Selin Beauty" adında bir kozmetik ürün markası vardır. Selin Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile evlenmiştir. Selin Ciğerci'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı olan Demet Akalın yapmıştır. Selin Ciğerci, transseksüel olması ile de bilinir.

Instagram adresi ne?

Ünlü fenomenin Instagram adresine Selin Cigerci Çıra (@selincigerci) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Selin Ciğerci kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.