Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar

28 Ekim 2019'da gösterişli bir törenle nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni & iş kadını Selin Ciğerci (38) ile eski futbolcu Gökhan Çıra (26) 10 Eylül 2021'de boşanmıştı. İki yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran çift geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi. İkinci kez evlenen çift yeniden boşanmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

2017 yılında geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştiren ve kadın olan, daha sonra ise Selin Ciğerci adını alan ünlü fenomen, kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra ile evlilik kararı almış ve çift 28 Ekim 2019'da Swissôtel The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak evliliklerinde sorunlar yaşayan ikili boşanma kararı almış ve 10 Eylül 2021'de Beykoz Adliyesi’nde yaklaşık 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmışlardı.

Jet boşanma haberiyle herkesi şaşırtan Selin Ciğerci, boşanmanın ardından ''Sabah 'günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık'' açıklamasını yapmıştı. Gökhan Çıra ise adliye çıkışında “Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuşmuştu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar


MAYIS AYINDA 2. KEZ EVLENMİŞLERDİ

Ayrılığa çok fazla dayanamayan ikili, geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez evlenmişti. Ünlü çift sürpriz nikahı sosyal medyadan duyurmuştu. Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden evlenir evlenmez soyadını sosyal medya hesabında 'Çıra' olarak değiştirmişti.


BİRBİRLERİNİ SİLDİLER


İkili cephesinde geçtiğimiz günlerde yeni bir gelişme yaşandı. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildiler ve birlikte çekilen fotoğraf karelerini de kaldırdılar. Çiftin bu hareketi 'yeniden boşanacaklar' şeklinde yorumlandı. Beklenen açıklama bugün Selin Ciğerci'den geldi. Ünlü fenomen kötü haberi sosyal medyadan duyurdu.


SELİN CİĞERCİ'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI 

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Selin Ciğerci, ikinci kez evlendiği Gökhan Çıra ile ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yayınlayan ünlü fenomen kötü haberi şu sözlerle duyurdu:

''Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmi işlemler Eylül'de son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek. Selin''

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar - Resim : 2

GÖKHAN ÇIRA'DAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Selin Ciğerci'nin ardından Gökhan Çıra da konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Çıra şu ifadeleri kullandı:

''Biz, büyük umutlarla ikinci kez denedik. Ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek en büyük korkumuz. O yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız. İnşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz.”


Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar - Resim : 3

2017 yılında geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştirerek kadın olan 38 yaşınaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, ilk olarak 'Bebek Okan' lakabıyla ünlenmişti. Ciğerci, ilk evliliğinde gösterişli bir gelinlik giymiş ve çiftin dillere destan düğünü 28 Ekim 2019'da Swissôtel The Bosphorus'da gerçekleşmişti. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın ilk evliliği 2 yıl sürmüştü. İkili boşandıktan sonra yeniden evlilik kararı almıştı. Boşandıktan sonra aradan henüz bir yıl bile geçmeden eski eşiyle Mayıs ayında yeniden nikah masasına oturan Selin Ciğerci kot pantolon giymiş ve nikah kıyafetiyle eleştirilmişti. İkili Eylül ayında ikinci kez boşanacak. 

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar - Resim : 4

 

 

 

 

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi! İkinci kez boşanıyorlar ile ilgili etiketler Selin Ciğerci boşanma evlilik gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.