Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yla 'Evleniyorum' dedi, herkesi kandırdı!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci'nin Diyarbekirsporlu Gökhan Çıra'yla aşk yaşadığı duyulunca Çıra, gelen tepkiler nedeniyle takımından ayrılmıştı. Ancak tüm bunlar Ciğerci'nin umrunda değil! Ünlü fenomen, Youtube kanalından daha fazla tık alabilmek için ilişkisini kullanıyor.

Yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz ile birlikte çektirdiği fotoğraf ve videolar sayesinde kısa sürede binlerce takipçiye sahip olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz haftalarda futbolcu Gökhan Çıra ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Bu aşk ortaya çıkınca Çıra, Diyarbekirspor'dan ayrıldığını açıklamıştı.

HER ŞEY REKLAM İÇİN!

Selin Ciğerci geçtiğimiz haftalarda Youtube kanalında 'Büyük sürpriz (Evleniyorum)' başlıklı bir video paylaştı. Gelinlik giydiği görüntüleri de sosyal medyadan paylaşan Ciğerci, herkesi kandırdı.

Sevgilisinin aşkı uğruna takımından ayrılmasını umursamayan ünlü fenomenin videosunu reklam için çektiği ortaya çıktı. Ciğerci tüm video boyunca saçını makyajını yaptırdığı kuaförü ve gelinlikçiyi överek reklamlarını yapıyor.

Ekran_Resmi_2017-12-20_12.39.13

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yla 'Evleniyorum' dedi, herkesi kandırdı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci evlilik gökhan çıra gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.