Selin Ciğerci - Gökhan Çıra'nın ardından bir güzel haber de Bircan Bali ile eski eşi Ömer Gezen'den

Söylemezsem Olmaz programının 34 yaşındaki sunucusu Bircan Bali, 2019 yılında hayatını birleştirdiği avukat Ömer Gezen ile 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl Mart ayında sonlandırmıştı. 2 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Bircan Bali - Ömer Gezen çifti barıştı. Sürpriz birlikteliği Gezen sosyal medya hesabından eski eşiyle yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda eski eşler Selin Ciğerci - Gökhan Çıra çiftinin barışması hayranları tarafından büyük bir mutluluğa sebep olmuştu. 10 Eylül 2021'de boşanan çift geçtiğimiz günlerde yeniden barıştıklarını duyurmuşlardı. Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'dan sonra bir güzel haber de eski eşler Bircan Bali ve Ömer Gezer'den geldi.


2 YILLIK EVLİLİKLERİNİ SONLANDIRMŞLARDI

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil ile birlikte sunuculuk yapan Bircan Bali, 2019 yılının Eylül ayında nikah masasına oturduğu ve kızının babası avukat Ömer Gezen ile geçtiğimiz yıl boşanmıştı.

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra'nın ardından bir güzel haber de Bircan Bali eski eşi Ömer Gezen'den

Boşanma sonrası Bali, aralarındaki uzak mesafeyi sebep göstererek ''2019 yılında severek evlendim ben Ömer ile ve severek yaptık evladımızı. Ona benzeyen, çok güzel bir kız çocuğu. Kızımızla birlikte evliliğimize çok güzel bir şekilde devam ediyorken, maalesef başka şehirlerde olmamız en büyük sorun oldu. Ben sevdiğim kişiyi hep yanı başımda isterim. Böyle bir kusurum var. Onun da işlerinin lokomotifi orada ilerlediği için hep gitmek zorundaydı. Biz bir türlü başka şehirlerde olmaya adapte olamadık.'' ifadelerini kullanmıştı.

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra'nın ardından bir güzel haber de Bircan Bali eski eşi Ömer Gezen'den

BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN İLAN ETTİLER

2020 Ağustos ayında kızları Saygı Karen'i kucaklarına alan çift, kızları henüz 7 aylıkken boşanmıştı. Ancak çiftin ayrılığı bir yıl sürdü. Arto, Bircan Bali ile iki yıl evli kaldığı eşi Avukat Ömer Gezen'in barıştığını geçen günlerde itiraf etmişti. Dün eski eşi Bircan Bali ile birlikte Instagram hesabından sarmaş dolaş bir fotoğraf karesi yayınlayan Gezen, birlikteliklerini ilan etti. Çiftin yeniden bir araya gelmesi magazin gündeminde kısa sürede geniş yankı bulurken Bali'nin hayranları bu haberi mutlulukla karşıladı.

Bircan Bali boşandıktan sonra kendisine erkeklerden mesaj yağdığını söylemişti: "Mavi tıklılar, oyuncular DM'den yazıyor"

İşte o paylaşım:

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra'nın ardından bir güzel haber de Bircan Bali eski eşi Ömer Gezen'den

 

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra'nın ardından bir güzel haber de Bircan Bali ile eski eşi Ömer Gezen'den ile ilgili etiketler Bircan Bali boşanma Sosyal Medya Selin Ciğerci ömer gezen gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.