Selin Ciğerci futbolcu sevgilisiyle evleniyor!

Futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile yatakta çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan ünlü fenomen Selin Ciğerci, düğün yeri baktıklarını söyledi.

Sosyal medya fenomeni ve DJ Selin Ciğerci, uzun süredir birlikte olduğu futbolcu Gökhan Çıra ile yakın zamanda evleneceklerini duyurdu.

Instagram'dan takipçileriyle her anını paylaşan Ciğerci, nişanlısıyla verdiği samimi yatak pozunu paylaşarak müjdeli haber verdi.

 

 "ALDATMADIĞIN SÜRECE İTİNA İLE AFFEDİLİR"

Çıra ile aralarının bozuk olduğunu ancak barıştıklarını söyleyen Ciğerci, yatak pozunu "Yanlış yapmadığın sürece, aldatmadığın sürece her şey itina ile affedilir. Arada bizim evde de sesler yükseliyor canım her zaman canım cicim değiliz. Biz düğün tarihi, düğün yeri araştırmaya başladık. Rüya gibi." notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım:

Selin Ciğerci futbolcu sevgilisiyle evleniyor!

Selin Ciğerci futbolcu sevgilisiyle evleniyor! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.