Selin Ciğerci FETÖ'cü mü? Flaş iddia!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Selin Ciğerci hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra ile boşanan fenomen isim hakkında Deniz Akkaya'dan canlı yayında açıklama geldi. Selin Ciğerci'nin FETÖ bağlantısı olduğunu iddia eden Beyaz TV yorumcusu'ndan olay iddialar geldi.

Deniz Akkaya, Beyaz Tv'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz adlı programda ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında olay iddialarda bulundu. Türk aile değerlerini ticari amaçalar için kullanmaya çalıştığını söylediği Selin Ciğerci hakkında FETÖ bağlantısı olduğunu iddia etti.

SELİN CİĞERCİ İÇİN FETÖ İDDİASI!

Eski manken Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'yi FETÖ'cü olmakla suçladı. Mahkemeye şikayette bulunan Akkaya, Selin Ciğerci hakkında açıklama yaptı. Akkaya paylaşımında, Selin Ciğerci için FETÖ ile ilgli bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu.

"GERİYE NE KALDI"

Akkaya, Ciğerci'nin boşanma davasının tek bir olaya hizmet ettiğini belirterek, "Şuana kadar söylediğim her şey gerçekleşti. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantılı isimleri değil mi?" ifadelerini kullandı.

Akkaya olayla ilgili ayrıntıları yarın canlı yayında açıklayacağını söyledi.

Akkaya'nın paylaşımı şu şekilde:

(Deniz Akkaya'nın açıklaması, olduğu gibi aktarılmıştır. İmla hataları ve anlam bozuklukları kendisine aittir)

HASAN OKAN SELIN CİGERCİ icin Feto Terör Suc örgütü ile ilgli bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkilerini BUGÜN SAVCILIKTA GIDIP SİKAYETTE BULUNDUM
NE DEDIYSEK O!!

su ana söylediğim hersey TEK TEK GERCEKLESTİ.hatta beni aşan rezil bjr boşanma.olayina da şahit olduk.
Ancak bunların hepsi tek bir olaya hizmey içindi!!
Geriye ne kaldi!!!
Feto bağlantıları isimleri degil mi?
Ilk sayfasını paylastigim evragin ilerleyen sayfalarında tum bilgiler mevcut, ancak siz degerli kamuoyu ile yarin sabah canli canlı yayında sizlerle paylaşıyor olacagim.
Yarin sabah görüşmek üzere.

Selin Ciğerci FETÖ'cü mü? Flaş iddia!

Selin Ciğerci FETÖ'cü mü? Flaş iddia! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.