Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra yüzünden hapis yatacak

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, iki kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra yüzünden hapis cezası aldı. Eski eşine hala evli olduğu dönemde sosyal medyadan mesaj atan model ve oyuncu Özlem Parlu isimli kadını sosyal medyadan ifşa eden Ciğerci'ye dava açılmıştı. Ciğerci'ye hapis cezası çıktı. İşte detaylar...

Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde eşine mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli kadını sosyal medya üzerinden ifşa eden ve tartışan Selin Ciğerci hapis cezası aldı.

 Özlem Parlu, Rumeli Hisarı'nda bir mekanda tartıştığı Selin Ciğerci'ye dava açmıştı. Bununla da yetinmeyen Ciğerci, yaşananları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

4 AY 25 GÜN HAPİS CEZASI ALDI

Özlem Parlu, Selin Ciğerci'nin bu hareketine karşı dava açmıştı. Hukuk mücadelesini başlatıp Selin Ciğerci’yi mahkemeye verdi. Selin Ciğerci hakkında 4 ay 25 gün hapis cezası kararı çıktı. Karar para cezasına çevrilmedi.

Özlem Parlu, Selin Ciğerci hakkında cana kast suçundan bir üst mahkemeye giderek tazminat davası açacak.

 

''GÖKHAN ÇIRA HERKESE YÜRÜYEN BİR ADAM''

Saldırıya uğradığı iddia edilen Özlem Parlu, Beyaz Magazin canlı yayınına telefonla bağlandı ve şoke eden itiraflarda bulundu. Selin Ciğerci ile aralarında tartışma yaşanan o günü anlatan Parlu, ''Daha fazla rezillik çıkmasın diye çıktım mekandan. Aradan 20 gün geçiyor, kendi storylerinden zaten söylüyor ''Ben onu Facebook'umdan takibe aldım. Rumelihsiarı'nda arkadaşımın mekanı olduğundan gittim baktım'' diyor. Karşı masadan bu görüntüleri çeken insanları da bilerek kendisi koymuş. Magazine versinler diye. Bir komplo söz konusu. Ben orada da ''Ortalım, konuşalım'' diyorum. Zaten herkese yürüyen adam... Şov yapıyor, alsın şovunun karşılığı. Haklı olsa ben bu konuma kadar getirmezdim olayı''

Parlu ayrıca, Gökhan Çıra'ya Instagram üzerinden ''Hoş çocuksun, doğru yolu bulmuşsun'' şeklinde mesaj attığını da doğruladı.

Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra yüzünden hapis yatacak - Resim : 2

 

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıl Selin Ciğerci Özlem Parlu'nun eşi Gökhan Çıra'ya sosyal medyadan mesajlar attığını iddia ederek bir kafede Ciğerci, Parlu'ya hesap sormuştu. Selin Ciğerci, Özlem Parlu ile bir mekanda tartışmış ardından da çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak ifşa etmişti. Bu olayın ardından Özlem Parlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmuştu.

Parlu’nun avukatı Levent Karakoç suç duyurusu dilekçesinde, müvekkili Özlem Parlu’nun bir düğündeyken şüpheli Selin Ciğerci’nin müvekkilinin üzerine atlayarak boğazını sıktığını, ikinci olayda ise başka bir mekanda müvekkilinin üzerine bulduğu birtakım ahşap aksesuarları fırlatmaya çalıştığını söylemişti.

Ayrıca dilekçede, Selin Ciğerci’nin Özlem Parlu’ya ait Instagram şifresini kırmaya çalıştığı, WhatsApp hesabının da kapatılması için başka telefonlardan defalarca girilmeye çalışıldığını öne sürmüştü.

Selin Ciğerci hakkında “silahla kasten yaralamaya teşebbüs”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Ciğerci, "Eşime gönderdiği mesajlarında beni kimliğim üzerinden tahkir ediyordu. Sürekli bizi takip etmesi nedeniyle onu sadece rezil etmek istedim" demişti.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Özlem Parlu’nun sosyal medyadan tanıdığı Gökhan Çıra’ya mesajlar atması üzerine Selin Ciğerci’nin sosyal medyadan Parlu’yu takibe aldığı ve 24 Eylül 2019’da bir mekanda Parlu’ya, “Herkes şimdi bana baksın kocalarınıza sahip çıkın bu kadın milletin kocalarına yazan o… teki, amacım onu rezil etmek, bunları çekip paylaşın” şeklinde sözler söylediği belirtilmişti.

 

Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra yüzünden hapis yatacak ile ilgili etiketler Özlem Parlu Gökhan Çıra Selin Ciğerci dava mahkeme hapis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.