Selin Ciğerci Cinsel Organ videosu İzle! Selin Ciğerci'ye sapık şoku!

Selin Ciğerci Cinsel Organ Videosu İzle! Selin Ciğerci, instagram'da açtığı canlı yayında sapık şokuna uğradı. Canlı yayına soru sorma bahanesiyle katılan bir takipçi, Selin Ciğerci'ye; Abla çok önemli bir şey soracağım dedi. Tkipçisini canlı yayına alan Selin Ciğerci şoka uğradı. Takipçi, canlı yayından cinsel organını gösterdi. Selin Ciğerci cinsel organ videosu sansürsüz izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Selin Ciğerci Cinsel Organ Videosu İzle!  Selin Ciğerci'ye canlı yayında sapık şoku! İnstagram hesabından açtığı canlı yayına katılan bir takipçisi Selin Ciğerci'ye cinsel organını gösterdi. Yaşadığı oaly karşısında şoke olan Selin Ciğerci diğer takipçilerinden özür dilemek zorunda kaldı. Selin Ciğerci cinsel organ videosu sansürsüz izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

SELİN CİĞERCİ CİNSEL ORGAN VİDEOSU SANSÜRSÜZ İZLE


CANLI YAYINDA CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Kendi kozmetik markasında yeni bir ürün çıkarmanın heyecanıyla takipçileriyle canlı yayın yapan Selin Ciğerci, "Abla çok önemli bir soru soracağım" diyen erkek takipçisini yayına aldı. Ancak yayına bağlanan adam, cinsel organını gösterince Ciğerci kısa sürede yaşadığı şoku atlatarak takipçisini yayından attı.

"BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM"

Yaşadığı olay sonrasında öfkeden deliye dönen Ciğerci, "Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa video ve resim adı ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim herkese örnek olsun böyle pislik sapıklar hala var. Herkesin başına gelebilir lütfen herkes örnek alsın bu yaşadığımı hala şok içindeyim ve sinirliyim" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Talihsiz olay sonrası sabaha kadar uyuyamayan Selin Ciğerci, gözyaşları içinde çektiği videoda şunları söyledi: "Mübarek Ramazan ayında hepinizden özür diliyorum benim gerçekten bir suçum yok. Ben işinde gücünde evinde ailesiyle olan bir kadınım. Gece annem aradı 'Hayırdır ne oldu?' diye utancımdan konuşamadım. Gerçekten o köpek suratlıyı bulacağım Allah bin türlü belasını versin."

 

 

Selin Ciğerci Cinsel Organ videosu İzle! Selin Ciğerci'ye sapık şoku! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci selin ciğerci cinsel organ selin ciğerci video
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.