Selin Ciğerci: Bana genital bölge fotoğrafı atmayın!

Son dönemlerde kendi çıkardığı kozmetik markasıyla gündemde olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisine gelen özel mesajlara sinirlenerek, "Bana genital bölge fotoğrafı atmayın" dedi.

Kurduğu kozmetik markası ile en çok kazanan ve vergi veren iş kadınlarından biri olmayı başaran Selin Ciğerci, 'Selin Beauty' kozmetik şirketinin birçok ürünü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ciğerci markasının ürünleriyle ilgili kendisine gelen mesajları sık sık paylaşıyor. Ancak Ciğerci'nin başına ilginç bir durum geldi. Leke giderici kremiyle ilgili gelen yorumları paylaşan Selin Ciğerci mesajların önünü alamayınca bir uyarıda bulundu.

Selin Ciğerci: Bana genital bölge fotoğrafı atmayın!

"BANA GENİTAL BÖLGE FOTOĞRAFI ATMAYIN"

Selin Ciğerci uyarısında, "Bana genital bölge fotoğrafı atmayın. Sadece ben bakmıyorum. Ekibimden bakanlar oluyor. Kışın böyle şeyler oldu başımıza geldi. Onlar beni uyardı. O yüzden ne olur atmayın. Fotoğrafa gerek yok" dedi.

 

Selin Ciğerci: Bana genital bölge fotoğrafı atmayın! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.