Selin Ciğerci ağlayarak anlattı: 'Evin bereketini kaçırıyorsun' deyip kovdu

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci yaşadığı zor günleri gözyaşları içinde anlattı. Cinsiyet değiştirdiği dönemde babası tarafından evden kovulduğunu söyleyen Ciğerci, "Tam 5 yıl ailemi görmedim. Tabi psikolojim falan kalmadı o arada." dedi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, avukat ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu.

Çağlayan'ın sorularını tüm samimiyetiyle cevaplayan Ciğerci, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirdiği dönemde yaşadıklarını Armağan Çağlayan’a anlattı.Kendisiyle ilgili samimi açıklamalar yapan Ciğerci, babasının kendini “Senden bir şey olmaz diyerek evden kovduğunu” anlattı.

Selin Ciğerci ağlayarak anlattı: 'Evin bereketini kaçırıyorsun' deyip kovdu

“AYNADA KENDİMLE KAVGA ETTİM”

Ciğerci ailesiyle ters düştüğü dönemi, “O dönem aynada kendim görüntümle kavga ediyordum, zor şeyler yaşıyordum. Sonrasında babam beni ‘evin bereketini kaçırıyorsun’ deyip evden kovdu. Ben de Taksim Harbiye’de yine cinsiyet değiştirmiş olan bir arkadaşımın yanına gittim bir süre orada kaldım ve onlar ne iş yapıyorsa ben de yaptım. Tam 5 yıl ailemi görmedim. Tabi psikolojim falan kalmadı o arada. Sonra kardeşim beni gelip aldı, bana ev tuttu” şeklinde açıkladı.

 

Selin Ciğerci ağlayarak anlattı: 'Evin bereketini kaçırıyorsun' deyip kovdu ile ilgili etiketler YouTube Selin Ciğerci Armağan Çağlayan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.