Selin Ciğerci: 18'liklere taş çıkartırım!

Futbolcu Gökhan Çıra ile ekim ayında evlenecek olan ünlü DJ Selin Ciğerci, mayolu fotoğrafının altına "18'liklere taş çıkartırım" yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Ayşe Arman'a verdiği röportajda cinsiyet değiştirme ameliyatını Türkiye'nin en ünlü futbolculardan birinin yaptırdığını itiraf ederek gündeme gelen Selin Ciğerci, son olarak paylaştığı mayolu fotoğrafıyla adından söz ettirdi.

"BEĞENMEK VE YORUM YAPMAK ZORUNDASIN"

Gündelik yaşantısını her dakika sosyal medya hesabından yayınlayan ve 2 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde vücudundaki fazla yağları aldığını duyurmuştu.

Ciğerci, dün "18'liklere taş cıkartırım hayatım. Yorum yapmayan kıskanmıştır. Beğenmek ve yorum yapmak zorundasın emek var" notuyla siyah mayalu fotoğrafını paylaştı.

Selin Ciğerci: 18'liklere taş çıkartırım!

"ÖLÜRÜM GÜZELLİĞİNE"

Futbolcu Gökhan Çıra, ekim ayında dünyaevine girmeye hazırlandığı Selin Ciğerci'nin fotoğrafına "Ölürüm güzelliğine" yorumunu yaptı. Çıra'nın yanı sıra birçok ünlü isim Ciğerci'nin fotoğrafını beğenerek yorum yaptı.

 

Selin Ciğerci: 18'liklere taş çıkartırım! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.