Selim Yalın eski eşi Sibel Arna'ya ödediği nafaka ücretinin azaltılmasını istedi

Köşe yazarı ve sunucu Sibel Arna'nın 2009 yılında evlenip 2011 yılında boşandığı iş insanı Selim Yalın ‘Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyorum’ diyerek aylık 10 bin lira olarak ödediği nafakanın azaltılması için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Yalın’ın talebini reddetti.

Çeşitli programlarda jürilik yapan bu sıralar sosyal medya platformundaki programıyla ünlenen köşe yazarı Sibel Arna, 2009 yılında iş insanı Selim Yalın ile evlenmiş ve oğlu Rüzgar'ı kucağına almıştı. Ancak Sibel Arna ile Selim Yalın'ın evliliği 2011 yılında bitti. Boşanmanın ardından 2016 yılında Dilara Gören ile hayatını birleştiren Selim Yalın'ın bu evlilikten de bir oğlu oldu.

SELİM YALIN NAFAKA ÜCRETİNİN AZALTILMASINI İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İş insanı Selim Yalın mahkemeye başvurdu. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçirdiğini ileri süren Yalın, eski eşine verdiği nafakanın azaltılmasını istedi. 2011 yılından bu yana eski eşi Arna'ya oğulları Rüzgar'ın ihtiyaçları için 10 bin lira nafaka ödediğini beyan eden iş insanı nafakanın azaltılmasını talep etti.

TALEBİ REDDEDİLDİ

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı. Mahkeme, iş insanı Selim Yalın'ın 10 bin lira nafakanın azaltılması yönündeki talebin reddine karar verdi. Yalın, eski eşi Sibel Arna'ya aynı nafakayı ödemeye devam edecek.

 

Selim Yalın eski eşi Sibel Arna'ya ödediği nafaka ücretinin azaltılmasını istedi ile ilgili etiketler Selim Yalın sibel arna nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.