Yasak aşkını itiraf etti! Eşini kendi yatak odasında aldattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinin sırrı çözülmeye çalışılıyor. Selim Yalçınkaya'nın cezaevindeki babasının gönderdiği mektupta yazılanlar izleyenleri hayrete düşürdü. Erdoğan'ın ''Senin oğlunun karısıyla oğlunun yatak odasında beraber oldum" sözleri stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinin sırrı çözülmeye çalışılıyor. Yalçınkaya ailesi Selim'in ölümüne sebep olan durumun eşi Derya'nın ihaneti olduğunu söylüyor. Derya'nın Erdoğan isimli kişi ile birlikte çekilmiş olan fotoğraflarının ortaya çıkması ihanet iddialarını doğruluyor.

Yasak aşkını itiraf etti! Eşini kendi yatak odasında aldattı

"HABERİM YOK, ERDOĞAN ÇEKMİŞ"

Derya, Selim'le evliliği sırasında Erdoğan'la ilişki yaşarken Erdoğan'ın çektiği fotoğrafları doğruladı. Erdoğan ile görüntülü konuşma sırasında çekilen fotoğraflarla ilgili şunları söyledi:

"O fotoğraflar doğru. Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Bir şeylerden korktuğum için inkar ettim. Ailemin başına bir şey gelecek diye, çocuğumu göstermeyecekler diye hep korktuğum için inkar ettim. Ama böyle bir şey var. Benim haberim yok ama Erdoğan o fotoğrafları çekmiş."

 "FOTOĞRAFLARI KİME ATTI BİLMİYORUM"

Yasak aşkını itiraf etti! Eşini kendi yatak odasında aldattı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.