Selim Soydan: "Nihat Özdemir büyük kayıp!"

TFF yöneticisi Selim Soydan, hakem operasyonunda kulüplerin Nihat Özdemir'e tuzak kurduğunu belirtti. Soydan, "Nihat ağabeye isteyerek bir tuzak kuruldu." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu üyesi Selim Soydan, Türkiye Futbol Federasyonu'nda son yaşanan meseleler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kulüplerin Nihat Özdemir'e tuzak kurduğunu iddia eden Soydan, şu an Milli Takım sorumlusu olan ve teknik direktörlüğe Alman Stephan Kuntz'u getiren Hamit Altıntop'u üstü kapalı olarak eleştirdi. Soydan, "Türk Milli Takımı'na Türk hoca şarttır" dedi. Fenerbahçe hakkında da konuşan Soydan sarı lacivertlilerin Löw olmazsa yola İsmail Kartal ile devam etmesi gerektiği söyledi.

Selim Soydan Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu. İsmi TFF Başkanlığı için geçen Hamit Altıntop'a eleştirilerde bulunan Soydan, TFF başkanlığından istifa eden Nihat Özdemir'e tuzak kurulduğunu savundu. 

Özdemir'in sağlam karakterli, adaletli ve tutarlı bir insan olduğunu belirten Soydan, "Hatırlarsanız, kulüplerin federasyonun alacağı bazı kararlarda görüş belirtme isteği olmuştu. Hatta dört büyük kulübün başkanı beraber televizyonlara çıkıp bunu istemişti. Benim o zaman yönetimde söylediğim bir laf vardı, 'Çok büyük yanlış yapıyorsunuz. Bugün görmüyorsunuz ama yarın olacakları size söylüyorum. Siz kendi salahiyetinizi (yetki) başkasına veriyorsunuz. Bundan sonraki gelişmelere şöyle bir bakalım. Nihat ağabeye isteyerek bir tuzak kuruldu. 'Bu hakemleri istemiyoruz, yeni hakemlerle yola çıkalım, bu kararı destekleriz' dediler. Bu iş yapıldıktan sonra hepsi bu lafları etmemişler gibi geldiler, karşısına dikildiler." ifadelelerini kullandı.

 

"NİHAT BEY GİDENE İSTEDİĞİ HAKEMLERİ ALAMADILAR"

 

Nihat Özdemir'in istifasını Türk futbolu için bir kayıp olarak nitelendiren TFF yöneticisi, kulüplere yüklendi. Soydan, "Bunlar neden oldu, önce bunu açayım; hiçbiri Nihat Bey olduğu sürece federasyonla istedikleri gibi oynayamadılar. 'Yok bu hakem, yok şu hakem böyle' dediklerinde federasyon hiçbirini dinlemedi. Ta ki Nihat ağabey ayrılana kadar. Çünkü kim haklıysa, kimin hakkıysa onlar tek tek verildi. Bunlar kendi menfaatleri için bir araya geldiler. Ve tek tek ağır ağır eyleme başladılar" ifadelerini kullandı. 

 

"KULÜPLER 180 DERECE DÖNDÜ"

Hakem operasyonunu isteyen tarafın kulüpler olduğunu savunan Soydan "Hakemlerin gitmesini kulüpler istedi. 'Bıktık' dediler. Bu karar çıktıktan sonra 180 derece döndüler. Olay ortaya çıktı. Mesele federasyonu ve Nihat Bey'i devirmekti. Zekeriya Alp neden istifa etti diye ben size sorayım… İşi iyi götürüyordu. Hiç kimse bir laf söyleyemiyordu. Ne yaptı kulüpler? Dediler ki 'Bundan çok şikâyet var. Biz senden memnunuz ama yanındaki insanları değiştirmeni istiyoruz.' Yani bu ne demek? Sen bu işi iyi yapıyorsun ama seni atamıyoruz, sen istifa et. 'Onları feda et' dediğin zaman, namuslu bir adam, kendi istifa eder onlarla geldiği için." ifadelerini kullandı. 



Selim Soydan: "Nihat Özdemir büyük kayıp!" ile ilgili etiketler Nihat Özdemir TFF selim soydan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.