Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali

10 Eylül 2006 yılında çekimlerine başlanan Selena, dizisinde Selin, Leyla, Nazlı karakterini canlandıran üç küçük kız çocuğu vardı. Bu küçük kızlardan en büyüğü olarak bilinen Selin, ailenin en büyük üyesiydi.

10 Eylül 2006 yılında çekimlerine başlanan Selena, dizisinde Selin, Leyla, Nazlı karakterini canlandıran üç küçük kız çocuğu vardı. Bu küçük kızlardan en büyüğü olarak bilinen Selin, ailenin en büyük üyesiydi.

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali

Anne ve babalarını kaybetmelerinin ardından amcaların yanına yerleşen üç küçük kız şimdilerde ki haliyle tanınamaz hale geldi. Özellikle de Selin, karakterini canlandıran Cansu Demirci’nin son hali görenleri oldukça şaşırttı.

Birçok hayranı, oyuncuyu tanıyamadı.  25 Nisan 1992 tarihinde dünyaya gelen Cansu Demirci, Selena dizisinde rolünü hakkı ile oynadı. Şimdilerde ki hali ise hayranlarına hayrete düşürdü.

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali - Resim : 2

Cansu Demirci Kimdir?

25 Nisan 1992 tarihinde dünyaya gelen Cansu Demirci, oynamış olduğu birçok farklı dizi ve film projelerinde Türk ve sinema dizi oyuncusu olarak biliniyor. Selena dizisindeki Selin karakteri ile tanınmış olan oyuncu, dizinin sonuna kadar rolünü hakkı ile oynadı. Dizi 10 Eylül 2006 yılında başlayıp 19 Nisan 2009 tarihinde sona erdi.

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali - Resim : 3

Lise yıllarında diziye başlayan ünlü oyuncu üniversite hayatını Yıldız teknik Üniversitesi’nde tamamladı. Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdi.

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali - Resim : 4

Uzun süredir yurt dışında yaşayan oyuncu yapmış olduğu paylaşımları ile hayranlarını oldukça şaşırttı. Hayranlarını bile ünlü oyuncuyu tanıyamadı. Cansu Demirci geçirmiş olduğu operasyonlar sayesinde eski halinden hiçbir eser kalmadı.

Cansu Demirci’nin Oynadığı Filmler

Lise dönemlerinde oyunculuk hayatına atılan Cansu Demirci, birçok farklı film ve dizide oynadı. Özellikle de Selena dizisi ile ünlenen oyuncu daha sonrasında birçok farklı filmde de yer aldı.  

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali - Resim : 5

Bir zamanlar Anadolu’da ve Tercih Formu filmlerinde yer alarak oyunculuk hayatını belirli bir süre devam ettirdi.  Etkin olarak 2004 ile 2014 yılları arasında oyunculuk hayatına devam etti.

Selena Dizisinin Ünlü Oyuncusu Selin Öyle Bir Değişmiş ki Görenler Tanıyamadı! İşte Cansu Demircinin Son Hali ile ilgili etiketler cansu demirci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.