Selen Görgüzel, Seren Serengil'in izinden gitti! Güzelleşmek için bakın ne yaptı...

Seren Serengil genç kalmak uğruna ilginç bir yöneteme başvurarak yüzüne yeni doğan erkek bebeklerin sünnet derilerini enjekte ettirmişti. Seren Serengil'in ardından Selen Görgüzel de bu akıma uydu. 43 yaşındaki sanatçı Selen Görgüzel, çocukların sünneti sırasında kesilen derilerden elde edilen kök hücrelerle bakım yaptırdığını açıkladı.

Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel güzelleşmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Sadece burnunda estetik operasyon bulunduğunu ve sadece botoks ile cilt bakımı yaptırdığını söyleyen Selen Görgüzel güzelleşmek için çocukların sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı tercih etti. Daha önce güzelleşmek için Seren Serengil'in uyguadığı bbu yöntemi şimdi de Selen Görgüzel uyguladı.


SÜNNET DERİSİYLE YÜZÜNE CİLT BAKIMI YAPTIRDI

Konserleri nedeniyle İstanbul - Bodrum arası mekik dokuyan Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda görüntülendi. Milliyet'te yer alan habere göre; Özel bir klinikte sünnet çocuklarının sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Selen Görgüzel şöyle konuştu:

''Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş, sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, bende bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım, bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış.''

 Selen Görgüzel, Seren Serengil'in izinden gitti! Güzelleşmek için bakın ne yaptı...

HAMDİ ALKAN AÇIKLAMASI

Hamdi Alkan ile boşanmanın ardından hiç konuşmadıklarını söyleyen Selen Görgüzel, "Hamdi beni Instagram’dan silmiş, engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı" dedi.

 

Selen Görgüzel, Seren Serengil'in izinden gitti! Güzelleşmek için bakın ne yaptı... ile ilgili etiketler Seren Serengil Selen Görgüzel sünnet derisi cilt bakımı estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.