Selen Görgüzel nüfusta 'Selen Emre' olan ismini sildirdi

18 Mart'ta Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, ikinci adı olan 'Emre'yi sildirmek için harekete geçti. Selen Görgüzel'in, nüfusta ‘Selen Emre’ olan ismi 'Selen' olarak değiştirildi.

2014 yılında Roma'da evlendiği 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Selen Görgüzel ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu. Ünlü sanatçı, nüfusta ‘Selen Emre’ olan isminin düzeltilmesi için dava açtı.

'EMRE' İSMİNİ KULLANMAK İSTEMEDİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Görgüzel, ‘Emre’ ismini kullanmadığını ve erkek ismi olması nedeniyle resmi işlemlerde sıkıntı yaşadığını belirtti.

Selen Görgüzel nüfusta 'Selen Emre' olan ismini sildirdi

'SELEN EMRE' İSMİ 'SELEN' OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Selen Görgüzel ile avukatı Şeyda Yıldırım ve nüfus müdürlüğü temsilcisi katıldı. Mahkeme, Selen Görgüzel’in talebini haklı buldu ve nüfusta ‘Selen Emre’ olan isminin ‘Selen’ olarak düzeltilmesine karar verdi.

 

Selen Görgüzel nüfusta 'Selen Emre' olan ismini sildirdi ile ilgili etiketler Selen Görgüzel isim değişikliği isim değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.