Selen Görgüzel gitti, yerine bambaşka biri geldi! Saçlarını kısacık kestirip imaj değiştirdi

Kendisinden 12 yaş büyük olan ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini 18 Mart'ta sonlandıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel imaj değiştirdi. 'ABBAS' isimli yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Selen Görüzel saçlarını kısacık kestirerek sarı renge boyattı. Son halini Instagram hesabından yayınlayan Selen Görgüzel'in yeni imajını görenler 'Bu kim?' sorusunu sordu.

2014 yılında nikah masasına oturduğu Hamdi Alkan ile 18 Mart'ta Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen ve yaklaşık 10 dakika süren davada 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel imaj tazeledi. Hamdi Alkan ile olan evliliğini 'fikir ayrılıkları' nedeniyle bitiren ve şimdilerde konser sahnelerinde sevenleriyle buluşan 43 yaşındaki sanatçı kısa süre içinde bir kez daha imaj değişikliğine gitti.

Selen Görgüzel gitti yerine bambaşka biri geldi! Yeni imajı olay oldu

Geçtiğimiz haftalarda saçlarını açık renge boyatan Selen Görgüzel son halini 'Yaza doğru saç değişimi... Sanırım kendime aşık oldum' notuyla sosyal medya hesabıdan yayınlamıştı.


YENİ HALİNİ TAKİPÇİLERİ TANIYAMADI

Yeni şarkısı 'ABBAS'ın klini için kamera önüne geçen Selen Görgüzel bir kez daha imaj değiştirdi. Uzun saçlarını kısacık kestiren ünlü sanatçı saçlarının rengini de açtırdı. Hayranlarının kumral haliyle görmeye alışık olduğu saçlarını sarının tonuna boyatan Selen Görgüzel son haliyle şaşırttı. Sevenlerinin tanımakta güçlük çektiği Selen Görgüzel'e 'Bu kim?', 'Selen nerede?' soruları yöneltildi.


Yeni halini 250 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Selen Görgüzel gönderisinin altına şu notu düştü: ''ABBAS bugün saat 16:15’te tüm dijital platformlarda 🍀''

İşte Selen Görgüzel'in son hali...

Selen Görgüzel gitti, yerine bambaşka biri geldi! Saçlarını kısacık kestirip imaj değiştirdi - Resim : 2

Selen Görgüzel gitti, yerine bambaşka biri geldi! Saçlarını kısacık kestirip imaj değiştirdi - Resim : 3

Selen Görgüzel gitti, yerine bambaşka biri geldi! Saçlarını kısacık kestirip imaj değiştirdi - Resim : 4

Selen Görgüzel gitti, yerine bambaşka biri geldi! Saçlarını kısacık kestirip imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Sosyal Medya Selen Görgüzel imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.