Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler

Yalova’da hayvancılık yapan özel bir firma, sel felaketinden etkilenen Kastamonu ve Sinop illerindeki besicilere destek olmak adına 89 büyükbaş damızlık ve besi danası gönderdi.

Yalova’nın Kadıköy beldesinde bulunan özel bir firma, sel felaketinden etkilenen çiftçilere yardım eli uzattı.

89 büyükbaş damızlık ve besi danası 4 kamyona yüklenerek Kastamonu ve Sinop’a gönderildi. Büyükbaş hayvanlar Yalova’daki birlik vasıtasıyla sığır yetiştiriciler birliklerine teslim edilecek.

"ÇORBADA BİR TUZUMUZ OLSUN"

Firmanın Genel Müdürü Ali Karakadıoğlu, selden etkilenen besicilere destek olmak istediklerinin belirterek, “Çorbada bir tuzumuz olsun dedik. Kastamonu’ya 42 hayvan, Sinop’taki yetiştiricilerimize 47 gönderiyoruz. Bu günlerde yardımlaşma çok önemli. Yalova Tarım İl Müdürüne, Kastamonu ve Sinop damızlık birliklerine çok teşekkür ediyoruz. Bu günlerde birlik beraberlik çok önemli. O anlamda da bizde böyle bir yardım yapmayı kendi bütçemize göre uygun bulduk hayırlı olur inşallah” dedi.

Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler ile ilgili etiketler Kastamonu sel felaketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.