Selde sürüklenen karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sadece 20 dakika etkisini gösteren yağış sele neden oldu. Aşırı yağışın neden olduğu sel pazar yerinde yaklaşık yarım metre yüksekliğe çıktı. Bir pazarcının karpuzları sele kapıldı. Onlarca karpuzun selde sürüklenmesi ve vatandaşların karpuzları kurtarma çabası cep telefonuna yansıdı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akşam saatlerine doğru başlayan ve 20 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçede birçok yol ve cadde gölete dönerken, pazar esnafı da zor anlar yaşadı.

Aşırı yağışın neden olduğu sel pazar yerinde yaklaşık yarım metre yüksekliğe çıkarken, bir pazarcının karpuzları sele kapıldı. Onlarca karpuzun selde sürüklenmesi ve vatandaşların karpuzları kurtarmaya çalışması cep telefonu ile görüntülendi.

İlçede yağışlar ara ara devam ederken, AFAD ve meteoroloji sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

İHA

Selde sürüklenen karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı ile ilgili etiketler Şanlıurfa Siverek Sel (Doğa olayı) Karpuz karpuzlar sele kapıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.