Selde komşusunu böyle uyardı

Adana'nın Kozan ilçesindeki sel nedeniyle evler sular altında kaldı. Araçların yollarda kaldığı sağanakta sel sularına doğru giden komşusunu yerel şiveyle uyaran adamın seslenişi de kayda geçti.

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bir vatandaşın komşusunu “Neco, sele gidiyorsun, gel, beri gel” diyerek uyardığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından ilçenin bazı noktalarında taşkınlar yaşandı. Evler sular altında kalırken, araçlar yolda mahsur kaldı, sel suları çöp kovalarını sürükledi. Bir vatandaşın, sel suları içinde yürüyen komşusunu “Neco, sele gidiyorsun, gel, beri gel” diyerek uyardığı anlar da cep telefonu kamerası ile kayıt edildi. Şiddetli sağanağın ardından meydana gelen selin oluşturduğu hasar tespit çalışmaları başlatıldı.


İHA

Selde komşusunu böyle uyardı ile ilgili etiketler Adana Kozan Sel (Doğa olayı) sağanak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.