Selde evi yıkıldı, annesi kayboldu, dehşet anlarını böyle anlattı

Bartın’da selle birlikte evi yıkılan ve 85 yaşındaki annesi sel sularıyla kaybolan adam yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Bartın’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışla beraber birçok noktada seller meydana geldi. Dere yataklarının taşması sonucu birçok ev ve işyeri sular altında kaldı.

Sağanak yağışın etkili olduğu bölgeler arasında yer alan Ulus ilçesine bağlı Akörensöküler köyünde Abdurrahman Ünal’a ait ev yaka seliyle birlikte yıkıldı.

Selde evi yıkıldı, annesi kayboldu, dehşet anlarını böyle anlattı

Eşiyle birlikte yıkılan evden çıkmayı başaran Abdurrahman Ünal’ın 85 yaşındaki annesi Arife Ünal ise sel sularıyla birlikte kayboldu. Aynı evde yaşadığı annesi kayıp olan Ünal, sel anında yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Hanım, annem ve ben beraberdik. Hanım çıktı, biz kaçmaya zaman bulamadık. Su basınca annemle ikimiz ahıra düştük. Ahırdan sonra kendimi kurtarmaya çalıştım. Sonra annem bir şey yapamadı, karanlık olduğundan. Ev buradaydı, bir odada yanında vardı.”

Selde evi yıkıldı, annesi kayboldu, dehşet anlarını böyle anlattı - Resim : 2

Yaşlı kadını aramak için AFAD ve Batı Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı DEGAK-3 dalgıç timi bölgeye ulaşarak çalışmalara başladı.

 

 

 

 

Selde evi yıkıldı, annesi kayboldu, dehşet anlarını böyle anlattı ile ilgili etiketler Bartın Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.