Selda Taş kimdir? Selda Taş olayı nedir?

Selda Taş kim olduğu ve neden öldüğü merak ediliyor. Eşi tarafından çocuklarının gözü önünde öldürülen Selda Taş Türkiye’nin gündemine işlenen vahşi bir kadın cinayeti olarak geçti. Selda Taş’ın kim olduğuna dair detaylı bilgiler haberimizde.

Selda Taş kimdir? Selda Taş olayı nedir? Dün gerçekleşen bu vahşi olayda hayatını kaybeden Selda Taş araştırılmaya başlandı. Kadın cinayetlerinin arttığı son günlerde birçok kişinin kanını donduran bu olayı ve datylarını sizler için derledik.

Selda Taş kimdir?

Selda Taş eşi ve çocukları ile Malatya’da yaşamaktaydı. 38 yaşındaki Selda Taş eşi Mehmet Taş tarafından vurularak öldürülmüştür. Cinayetin işlendiği gün eşi ile kavga eden Selda Taş hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını yitirmiştir. 3 çocuk annesi olan Selda Taş’ın katil zanlısı Mehmet Taş ise gözaltına alındı.

Selda Taş olayı nedir?

 Sabaha karşı Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda 40 yaşındaki Mehmet Taş ile eşi Selda Taş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sırasında Mehmet Taş, eşini tabancayla başından vurdu. Silah sesi duyan mahalle sakinleri polise ihbarda bulundu.

Selda Taş kimdir? Selda Taş olayı nedir?

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri göderildi. İlk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Selda Taş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Taş ise, polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan Mehmet Taş’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenildi. Taş, gözaltına alınırken, üzerinde bir miktar uyuşturucu bulundu.

Anneleri gözleri önünde öldürülen çiftin 3 çocuğu, polise babalarının sürekli uyuşturucu kullandığını anlatarak, "Babamız uyuşturucu kullanırdı. Babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu" dediler.

Selda Taş kimdir? Selda Taş olayı nedir? ile ilgili etiketler Selda Taş kimdir Selda Taş olayı nedir neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.