Selda Bağcan ekosisteme zarar vermemek için Muğla konserini iptal etti

Türk halk ve Anadolu rock müziği sanatçısı Selda Bağcan, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile Muğla'da vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Bağcan, 'ses, ışık ve insan baskısının ekosistemi tahrip edeceği gerekçesiyle' konsere katılmayacağını açıkladı.

'Adaletin bu mu dünya', 'Ah yalan dünya', 'Gesi bağları', 'Sivas'ın yolları', 'Dostum dostum' gibi şarkıları dillere dolanan 73 yaşındaki şarkıcı Selda Bağcan, 16 Temmuz'da vereceği Muğla konserini iptal ettiğini duyurdu. Instgram hesabından konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Bağcan, konsere katılmama nedenini de açıkladı.

 ''EKOSİSTEMİ TAHRİK EDECEĞİ GEREKÇESİYLE KONSERE KATILMAYACAĞIM''


Selda Bağcan 112 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) Gökova Meclisi,
Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi içerisinde bulunan Gökçe sahilinde yapılması planlanan 16 Temmuz’daki festivalin yol açacağı; SES, IŞIK VE İNSAN BASKISININ EKOSİSTEMİ TAHRİP EDECEĞİ GEREKÇESİYLE KONSERE KATILMAYACAĞIMI duyururum…

Selda Bağcan''

 Selda Bağcan ekosisteme zarar vermemek için Muğla konserini iptal etti

Selda Bağcan ekosisteme zarar vermemek için Muğla konserini iptal etti ile ilgili etiketler Selda Bağcan Konser Muğla ekosistem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.